Carucior 3 in 1 Inglesina Trilogy Quattro Village Denim | Review si Recomandari

0
(0)

Un carucior 3 in 1 bun este capabil sa ofere confort atat bebelusului, cat si parintelor, precum si siguranta care este esentiala, iar un model foarte bun ar putea fi Inglesina Trilogy Quattro Village Denim despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui material. Daca este sau nu produsul pe care si voi il cautati ramane sa descoperiti in continuarea acestui material.

Caruciorul 3 in 1 Inglesina Trilogy Quattro Village Denim este un model potrivit pentru bebelusi cu varsta intre 0 si 36 de luni. Este prevazut cu sasiuu din aluminiu si tesatura din poliester, oferind o buna rezistenta in timp. Poaate fi reglat cu usurinta pentru ca cel mic indiferent de etapa in care se afla sa se simta confortabil. In plus, beneficiaza de sistem de pliere tip carte care face ca produsul sa fie usor de depozitat si de transportat in portbagaj.

Rotile din fata sunt pivotante, iar cele din spate sunt prevazute cu sistem centralizat de franare. Este un model usor de manevrat si pentru parinti cu suport pentru maini foarte confortabil. Dispune de landoul, scaun auto si partea sport. In plus, beneficiaza si de husa pentru picioare, cos de cumparaturi si suport pentru pahar. Scaunul auto poate fi prins in cinci puncte de siguranta pentru ca un transport sigur a bebelusului si in masina.

Caruciorul in varianta deschisa masoara 56.5 cm latime, 105.5 cm inaltime si 82 cm adancime, iar in varianta inchisa masoara 34 cm latime, 98 cm inaltime si 44 cm adancime.

Carucior 3 in 1 Inglesina Trilogy Quattro Village Denim review

Verifica oferta actuala!

Inglesina Trilogy Quattro Village Denim poate fi o alegere foarte buna in materie de carucioare 3 in 1, fiind un produs foarte rezistent, confortabil, usor de manevrat si sigur pentru bebelus. Cumparatorii confirma toate aceste aspecte si sustin ca au facut cea mai buna alegere pentru nevoile sale. Bebelusul se odihnesc excelent, iar produsul este usor de pliat si de depozitat. De asemenea, il manevreaza cu usurinta, rotile sunt suficienti de mari incat sa amoritizeze socurile pe drumurile denivelate, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Trilogy Quattro Village Denim

9.8

Calitate materiale

9.9/10

Siguranta

9.9/10

Design

9.8/10

Manevrare

9.8/10

Pret

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de manevrat
  • Confortabil
  • Siguranta sporita
  • Design placut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu