Carucior transformabil Mappy 3in1, Bej : Review si Pareri utile

0
(0)

Caruciorul transformabil Mappy 3 in 1 poate fi o alternativa rezonabila din perspectiva pretului, dar care poate asigura micutului confortul si siguranta de care are nevoie.

Modelul in discutie este o varianta modulara, formata din unitate sport transformabila si cosulet auto, pe care il puteti folosi inca din prima zi de nastere. Sistemul de prindere al componentelor pe cadru este destul de usor si intuitiv.

Cadrul caruciorului poate fi pliat tip carte, ocupand putin spatiu de depozitare. Suspensiile integrate ajuta la amortizarea socurilor, pentru mai mult confort bebelusului pe suprafetele denivelante. In partea de jos, beneficiaza de un cos spatios unde puteti pune cumparaturile.

Unitatea sport este reversibila, ceea ce inseamna ca puteti aseza copilul atat cu fata catre directia de mers, cat si cu spatele. In plus, poate fi transformata si intr-un landou foarte confortabil.

Cosuletul auto poate fi folosit atat in masina, cat si pe cadrul caruciorului. Cosuletul se monteaza cu fata la parinte atunci cand este folosit pe cadrul caruciorului si cu spatele la sensul de mers atunci cand il folositi in masina.

Fiindca beneficiaza de husa de ploaie si de plasa de tantari, caruciorul 3 in 1 Mappy este o varianta buna in orice sezon.

In primele luni de viata, landoul din dotare ii va asigura bebelusului o pozitie corecta si confortabila. Dupa varsta de 6 liuni, se poate transforma in parte sport fixand curelele de sustinere ale landoului si va putea fi utilizat pan al avarsta de 3 ani sau pana ce va atinge greutatea de 15 kg.

Pozitia manerului poate fi reglata, astfel incat si parintii sa se simta confortabil. Cosul pentru cumparaturi amplasat in partea de jos poate sustine o greutate de pana  la 3 kg.

Dimensiunile caruciorului deschis sunt de 80 x 115 x 58 cm (W x D x H), iar pliat 100 x 45 x 58 cm (W x D x H).

Carucior transformabil Mappy 3in1, Bej review

Verifica oferta actuala!

Asadar, caruciorul transformabil Mappy 3 in 1 este o varianta convenabila chiar si celor cu un buget mai mic, ce ofera confort, siguranta si manevrare usoara. Clientii sustin ca produsul in discutie a fost o alegere potrivita pentru nevoile si bugetul sau, fiind usor de folosit, se pliaza rapid si incape perfect in portbagaj. Bebelusii se odihnesc bine in landou, iar produsul s-a dovedit a fi confortabil atat pentru cei mici, cat si pentru parinti. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Mappy 3 in 1 Bej

9.4

Calitate materiale

9.3/10

Siguranta

9.4/10

Design

9.4/10

Manevrare

9.5/10

Pret

9.4/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de manevrat
  • Pliere tip carte
  • Sistem de amortizare

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu