Carucior 3 in 1 Kinderkraft Prime Lite | Review si Recomandari

0
(0)

Kinderkraft Prime Lite este un carucior 3 in 1 potrivit atat pentru fete, cat si pentru baieti ce ofera un bun confort, dar si manevrabilitate usoara pentru parinte. Daca este o varianta potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare, unde vom discuta pe larg despre produs.

Caruciorul 3 in 1 Kinderkraft Prime Lite ofera confort indiferent de traseul pe care il aveti de parcurs datorita suspensiei integrale, franei centrale, rotilor mari, dar si design-ul special gandit. Beneficiaza de cadru usor si durabil, ceea ce face ca bebelusul sa se simta confortabil, iar parintele sa il poate conduce usor.

Scaunul MINK cu insertie pentru bebelusi poate fi utilizat ca suport ori ca basculant. Prezinta sistem de reglare a manerului in trei trepte. Totodata, spatarul caruciorul sport poate fi pliat complet pe verticala, astfel ca cel mic se va simti confortabil chiar si atunci cand doarme.

Caruciorul poate fi pliat cu o singura mana simplu si rapid. Totodata, dispune de protectie impotriva plierii involuntare cusistem de blocare. Landoul beneficiaza de fereastra in spate cu plasa ce asigura o buna aerisire in zilele calduroase.

Spatarul caruciorului sport poate fi detasat usor si permite amplasarea directiei de mers in functie de preferinte. De asemenea, puteti regla suportul pentru picioare, respectiv manerul parintelui, iar copertina de soare poate fi scoasa sau ascunsa.

Dimensiunile produsului sunt de 100 x 59 x 106 cm si include husa de ploaie, punga pentru picioare, plasa pentru tantari si adaptoare pentru scaunul auto. In plus, este disponibil in urmatoarele variante de culori:

Carucior 3 in 1 Kinderkraft Prime Lite, Negru/Gri

Carucior 3 in 1 Kinderkraft Prime Lite, Negru/Gri

Verifica disponibilitatea!

 

Carucior 3 in 1 Kinderkraft Prime Lite, Gri

Carucior 3 in 1 Kinderkraft Prime Lite, Gri

Verifica disponibilitatea!

Prin urmare, caruciorul 3 in 1 Kinderkraft Prime Lite este o varianta buna care poate oferi confort si siguranta celui mic. Cumparatorii s-au declarat  multumiti de alegerea facuta si sustin ca produsul in discutie este un model realizat din materiale de calitate, foarte rezistent si usor de manevrat, cu sistem de pliere rapida si facila. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Kinderkraft Prime Lite

9.7

Calitate materiale

9.7/10

Siguranta

9.8/10

Design

9.7/10

Manevrare

9.8/10

Pret

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Sistem pliere tip carte
  • Roti fixe/pivotante
  • Usor de manevrat si confortabil
  • Siguranta in utilizare

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu