Carucior Kinderkraft 3 in 1 Prime 2020 cu cos auto, accesorii si geanta, Negru : Review si Recomandari

0
(0)

Kinderkraft 3 in 1 Prime 2020 este un model de carucior potrivit atat pentru oras, cat si pentru terenul denivelate, oferind un confort sporit atat bebelusului, cat si parintilor. Daca este o varianta buna si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in cadrul acestui material!

Caruciorul Kinderkraft 3 in 1 Prime 2020 poate fi folosit atat pentru fete, cat si pentru baieti beneficiind de un design neutru. Datorita rotilor mari, gonflabile, cu structura usoara, caruciorul este usor de manevrat chiar si pe terenuri  mai dificile. Dispune si de amortizare laterala suplimentara in cadru oferind si mai mult confort. Copertina adanca protejeaza foarte bine bebelusul de factorii externi. In plus, beneficiaza si de protectie suplimentara, care se extinde.

Scaunul auto MINK dipsune de insertie pentru sugari si poate fi folosit chiar din primele zile de viata. Atat invelisul, cat si landoul prezinta elemente reflectorizante ce sporesc siguranta. Caruciorul este si foarte usor de pliat, ceea ce il face comod chiar si atunci cand va deplasati. Manerele acoperite cu piele ecologica sunt foarte placute la atingere, dar si confortabile pentru parinti.

Pachetul include cadrul caruciorului, landoul, cosul auto, cosul pentru cumparaturi, pompa pentru roti si adaptoarele. In forma deschisa masoara 100 x 106 x 59 cm.

 Kinderkraft 3 in 1 Prime 2020

Verifica oferta actuala!

Caruciorul Kinderkraft 3 in 1 Prime 2020 este un model pe care il puteti lua in considerare si care se bucura de un feedback bun si din partea utilizatorilor. Acestia sustin ca le-a placut faptul ca landoul are forma unei barci, iar copilul sta in siguranta, putand fi montat pe carucior atat cu fata, cat si cu spate la parinte. Cadrul caruciorului este destul de usor si se pliaza rapid. In ansamblu, sunt multumiti de alegerea facuta si considera ca au facut o alegere potrivita pentru cerintele sale, motiv pentru care considera raportul calitate/pret drept unul convenabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kinderkraft 3 in 1 Prime 2020

9.5

Calitate materiale

9.4/10

Siguranta

9.6/10

Design

9.6/10

Manevrare

9.7/10

Pret

9.4/10

Pros

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Usor de condus
  • Sigur si confortabil pentru bebelus
  • Accesorii utile de protectie
  • Roti gomflabile

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu