Carucior 3 in 1 Inglesina Aptica System Quattro Cab Alaska Blue, Albastru | Review si Pareri pertinente

Inglesina Aptica System Quattro Cab Alaska Blue este un carucior 3 in 1 ce are la baza un conceput nou de trio ce imbina aspectul si functionalitatea intr-un mod inedit, pentru a oferi confort atat bebelusului, cat si parintelui. Daca este o varianta potrivita si pentru ceea ce cautati ramane sa descoperiti in continuare.

Caruciorul 3 in 1 Inglesina Aptica System Quattro Cab Alaska Blue este prevazut cu roti mari dotate cu rulmenti cu bile si sasiu inovativ fiind usor si robust. Dispune de un maner solid pentru o manevrarea confortabila chiar si cu o singura mana, precum si plierea si deplierea rapida.

Landoul este spatios si a fost proiectat in conformitate cu cele mai recente standarde de siguranta, oferind un nivel sporit de protectie. Caruciorul prezinta sezut reversibil ce poate fi usor intors spre  mama sau spre directia de mers. Gratie scaunului larg cu aspect de fotoliu, este indicat pentru a fi folosit chiar din primele luni de viata ale copilului si este dotat cu huse de protectie pentru toate anotimpurile.

Sasiun prezinta sistem unic d einchidere si deschidere cu o singrua mana – Easy-Clip ce permite alternarea landoului si a scaunului de masina CAB in functie de necesitate. Este compact, prezinta inchidere tip carte. Dispune de roti frontale pivotante dotate cu mecanism de blocare/deblocare, iar rotile din spate sunt prevazute cu frana. In partea de jos, beneficiaza si de cos de cumparaturi spatios.

Caruciorul sport dispune de sistem de inchidere-deschidere cu o singura mana, prezinta centura de sigruanta in 5 puncte, spatar reglabil in sase trepte si huse de protectie. Husa poate fi detasata si spalat in masina de rufe la temperatura de 30 de grade Celsius. Capotina poate fi reglata si transformata in parasolar, iar deasupra aveti o fereastra prin care puteti verifica bebelusul. Scaunul sport poate fi folosit panaa ce copilul atinge greutatea de 22 de kg.

Landoul este prevazut cu suport pentru cap reglabil folosind mecanism centralizat, dispune de doua ferestre speciale de aerisire, iar husa interioara a landoului prezinta orificii pentru ventilare. Manerul de transport este foarte confortabil, iar landoul poate fi folosit si in masina. Include o salteluta ce favorizeaza pozitia culcat pe spate prin alinierea coloanei vertebrale si se adapteaza cresterii copilului gratie pantei reglabile. In plus, structura de plasa 3D permite o buna aerisire pentru a controla transpiratia bebelusului.

Scaunul Auto este omologat confort standardelor ECe R44/04 pentru bebelusi cu greutatea de pana la 13 kg. Dispune de protectie laterala a capului pentru siguranta bebelusului in caz de impact. Poate fi montat invers directiei de mers pe locurile din spate ale masinii. Prezinta centura de siguranta in trei puncte, reglabila, dotata cu protectii pentru umeri. Prezinta sistem Easy Clip pentru montarea si demontarea pe baza auto compatiibila sau carucioare Inglesina. Manerul de transport poate fi reglat in patru trepte, iar parasolarul este ajustabil.

Dimensiunile caruciorului deschis sunt de 50 x 99.5 – 109.5 x 84-96 cm, iar inchis 50 x 90 x 34 cm.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Inglesina Aptica System Quattro Cab Alaska Blue poate fi o varianta foarte buna in materie de carucioare 3 in 1, fabricat din materiale de calitate, solide, asigurand tot confortul de care bebelusul si parintele au nevoie. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca cel mic se odihneste bine in el, fiind confortabil si spatios, timp in care apreciaza modul facil de manevrare, precum si usurinta in pliere si depliere. Il recomanda cu incredere mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul bun.

Review pe scurt: Inglesina Aptica System Quattro Cab Alaska Blue

9.9

Calitate materiale

9.8/10

Siguranta

10.0/10

Design

9.8/10

Manevrare

9.9/10

Pret

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Materiale de calitate, rezistente
  • Usor de pliat si depliat
  • Sisteme de siguranta
  • Usor de manevrat

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu