Carucior transformabil 3in1 Coccolle Melora Moonlit grey Review si Pareri pertinente

0
(0)

Caruciorul 3 in 1 Coccolle Melora Moonlit grey este un model care se poate transforma foarte usor, rezonabil ca pret, ce poate constitui o alternativa interesanta. Dar mai intai, este necesar sa aflati mai multe informatii utile pentru a verifica daca este optiunea buna si pentru nevoile voastre.

Coccolle Melora Moonlit grey este un carucior versatil care se poatr transforma usor in unitate sport si viceversa. Primele luni, poate fi folosit sub forma de landou pentru ca cel mic sa aiba o pozitie complet orizontala. Ulterior, il veti folosi pe modul unitate suport cand bebelusul este pregatit sa stea in sezut.

Produsul se ajusteaza foarte usor, astfel ca spatarul va fi reglat in mai multe pozitii la 100 de grade, 145 de grade sau 180 de grade. De asemenea, copertina prezinta dimensiuni generoase si poate fi fixata in mai multe pozitii in functie de vreme. Spatarul poate fi reglat independent de suportul pentru picioare, astfel incat cel mic sa poate avea si o pozitie de somn comoda. Astfel, caruciorul se adapteaza rapid nevoilor.

Cosul auto Melora este dotat cu toate accesoriile necesare celui mic: perna reductoare, coerptina si centuri de siguranta. Acesta va fi fixat folosind centurile masinii. Se va monta intotdeauna cu spatele la sensul de mers. Cosul auto poate fi folosit pana cebe bebelusul ajunge la greutatea de 13 kg.

Produsul prezinta un sistem de pliere compact tip carte, chiar si cu unitatea sport pe cadru. Cadrul este fabricat din aluminiu, iar rotile din aliaj PU. Rotile din fata au un diametru de 18 cm, iar cele din spate au un diametru de 30 de cm.

Manerul poate fi si el reglat pe inatime pentru a obtine o pozitie confortabil. In plus, pentru mai mult confort, a fost imbracat in piele ecologica.

Dimensiunile in varianta inchisa sunt de 90 x 100x 46 cm (W x D x H), iar pliat 74 x 30 x 59 cm.

Verifica oferta Nichiduta Verifica oferta BabyNeeds

 

Verifica oferta Noriel Verifica oferta eMAG

 

Prin urmare, Coccolle Melora Moonlit grey este un model interesant si rezoanbil ca pret care poate fi o alternativa de luat in calcul. Clientii confirma ca este confortabil, se manevreaza usor si se pliaza rapid. De asemenea, ofera o buna stabilitate si nu au avut vreo problema cu el. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere reusita al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Coccolle Melora Moonlit grey

9.5

Calitate materiale

9.4/10

Siguranta

9.6/10

Design

9.4/10

Manevrare

9.5/10

Pret

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem de pliere tip carte
  • Maner reglabil
  • Siguranta in utilizare

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu