Carucior nou nascuti 3 in 1 Baby Care™ PRO YK , Cadru Aluminiu, Landou si geanta bebe, Scoica auto, Spatar reglabil 3 trepte, Rosu : Review detaliat

0
(0)

Baby Care™ PRO YK este un carucior 3 in 1 potrivit inca de la nastere, ce reprezinta o alternativa accesibila ca pret. Daca va corespunde in totalitate nevoilor voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Caruciorul 3 in 1 Baby Care™ PRO YK este un model foarte practica, potrivit pentru bebelusi cu varsta cuprinsa intre 0 si 36 de lunii. Contine landou transformabil si scoica, in timp ce cadrul este prevazut cu adaptori. Lanoul se transfoorma foarte usor in mod sport, fiind potrivit pentru bebelusi cu varsta de peste 6 luni. In varianta sport, spatarul poate fi reglat in trei pozitii pentru un confort sporit. De asemenea, modulul sport este potrivit pentru varsta de 6-36 luni sau pentru o greutate maxima de 15 kg.

De asemenea, dispune de cneturi de siguranta cu protectie umeri, centura de siguranta cu prindere in cinci puncte la modulul transformabil si cosulet auto pentru grupa 0-10 kg. Cosuletul se monteaza rapid si se transforma usor cu ajutorul adaptorilor. Montarea modulului sport se poate realiza fie cu fata, fie cu spatele catre directia de mers. Mai mult decat atat, bara de protectie se poate detasa, rotile din fata sunt pivotante si includ sistem de suspensie, iar rotile din spate dispun de sistem de frana. In partea de jos, beneficiaza de cos pentru accesorii care poate sustine pana la 2 kg.

Verifica oferta actuala!

Asadar, daca sunteti in cautarea unui carucior bun si rezonabil ca pret, Baby Care™ PRO YK ar putea fi o optiune de luat in calcul, Cumparatorii sustin ca au facut o alegere inspirata optand pentru aceasta varianta care a corespuns nevoilor sale. Bebelusul se odihneste foarte bine, iar produsul se manevreaza usor. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Baby Care™ PRO YK

9.3

Calitate materiale

9.3/10

Siguranta

9.4/10

Design

9.3/10

Manevrare

9.4/10

Pret

9.3/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de manevrat
  • Siguranta in utilizare
  • Design placut

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu