Carucior 3 in 1 Asalvo Trio Genius Review si Pareri pertinente

0
(0)

Asalvo Trio Genius este un model de carucior 3 in 1 pe care il puteti folosi de la nastere pana cel copilul implineste 36 de luni. Este un produs bine realizat ce poate asigura tot confortul de care are nevoie atat bebelusul, cat si parintele.

Caruciorul 3 in 1 Asalvo Trio Genius prezinta sasiu din aluminiu foarte usor, care impreuna cu scaunul pliabil si manerul de transport fac ca produsul sa fie foarte confortabil si usor de manevrat. Pentru mai mult confort, hamul poate fi reglat, precum si tetirea. Bara frontala o puteti detasa simplu si rapid.

Totodata, include protectoare confortabile pentru hamuri cu design in forma de inima si spatar ce poate fi ajustat pe mai multe pozitii. Scaunul este reversibil si poate fi montat dupa bunul plac.

Scaunul auto poate fi montat pe bancheta din spate si va fi intotdeauna amplasat cu spatele catre sensul de mers. Este aprobat pentru masini conform standardului I-Size. Beneficiaza de maner anatomic de transport si include protectie reglabila.

Textilele folosite in realizarea acestui carucior permit aerului sa patrunda eficient asigurand o buna ventilatie. Produsul este usor de manevrat si asigura confortul dorit celui  mic. Dispune de sistem de pliere tip carte ce va ocupa foarte putin spatiu de depozitare atunci cand nu este folosit.

Dimensiunile caruciorului in varianta deschisa sunt de 57 x 92 x 102 cm, iar pliat 29 x 57 x 65 cm, avand o greutate de 9.3 kg.

In acelasi timp, este disponibil in urmatoarele culori:

Prin urmare, caruciorul 3 in 1 Asalvo Trio Genius este un model realizat din materiale de calitate, ce ofera confort si siguranta, tot ce bebelusul tau are nevoie. Cumparatorii actuali sunt multumiti de produsul in cauza si declara ca este foarte comod, se asambleaza usor, dar se si pliaza rapid, fie si cu o singura mana. Sunt multumiti de alegerea facuta si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Asalvo Trio Genius

9.7

Calitate materiale

9.7/10

Siguranta

9.8/10

Design

9.7/10

Manevrare

9.8/10

Pret

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Pliere tip carte
  • Siguranta sporita
  • Usor de manevrat
  • Reglabil

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu