Carucior 3 in 1 ADAMEX RIMINI ALU, TIP Collection, Linen & EcoLeather Review si Pareri

0
(0)

ADAMEX RIMINI ALU, TIP Collection, Linen & EcoLeather  este un carucior 3 in 1 ce beneficiaza de un cadru usor si o manevrare facila. Daca este o varianta potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti indata.

Caruciorul 3 in 1 ADAMEX RIMINI ALU, TIP Collection, Linen & EcoLeather  este o varianta usor de manevrat, dar si de pliat, in sistem tip carte. Este prevazut cu textile de buna calitate combinate cu piele ecologica si tehnologia Eco-Fabricat ce ofera protectie UV 50+. Suspensia SAS si rotatia la 360 de grade a rotilor din fata fac ca acest carucior sa fie usor de manipulat pe orice fel de suprafata.

Landoul este usor si incapator, captsit cu bumbac si suport pentru cap ajustabil pe inaltime. Reglajul se realizeaza din exteriorul landoului cu ajutorul unei rotite, putand hrani astfel bebelusul direct in landou. De asemenea, puteti regla copertina pe mai multe trepte si beneficiaza de fereastra de aerisire indicata pe timpul verii. Parasolarul cu extensie frontala include si fanta de ventilatie in partea inferioara a landoului.

Salteaua din landou este suficient de groasa, captusita cu bumbac oferind un bun confort. Include sistem de prindere prin magnet si poate fi ridicata pana sus la capotina. Materialele textile se pot detasa usor si spala manual la temperatura de 30 de grade Celsius.

Spatarul partii sport poate fi ajustat in patru trepte diferite pan ala 180 de grade folosind o maneta speciala. De asemenea, include centuri cu protectii de umeri si sistem de prindere in cinci puncte. Salteluta suplimentara este acoperita cu material de frotir oferind un plus de confort.

Copertina de soare este prevazuta cu fereastra si ventilatie, parasolar. Bara de protectie poate fi detasata la partea sport. Sportul pentr picioruse poate fi ajustat in trei pozitii, beneficiind de protectie impermeabila. Include si fana centrala pe rotile din spate, cos de cumparaturi de dimensiuni generoase, precum si husa de picioare foarte calduroasa.

Cadrul este prevazut cu suport de biberon cu sistem de prindere de cadru inclus. Puteit monta orice piesa cu fata sau cu spatele catre parinte. Caruciorul prezinta un tren de rulate ce utilizeaza rulmenti capsulati la toate cele patru roti. Cele patru roti pot fi detasate de cadru foarte usor. De asemenea, beneficiaza is de suspensie suplimentara pe cadru.

Manerul caruciorului este ajustabil pe inaltime in sapte trepte diferite. Include si husa de protectie, respectiv protectie impotriva insectelor.  Scaunul auto este potrivit pentru copii cu greutatea de pana la 13 kg. Se monteaza cu spatele la directia de mers.

ADAMEX RIMINI ALU, TIP Collection, Linen & EcoLeather   este dipsonibil intr-o gama extrem de variata de dimensiuni si anume:

ADAMEX RIMINI ALU, TIP Collection, Linen & EcoLeather  

Verifica disponibilitate si pret!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: ADAMEX RIMINI ALU TIP Collection Linen & EcoLeather  

9.8

Calitate materiale

9.7/10

Siguranta

9.8/10

Design

9.8/10

Manevrare

9.8/10

Pret

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Materiale de calitate
  • Siguranta in utilizare
  • Usor de manevrat
  • Disponibil intr-o gama foarte variata de dimenisuni

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu