Carucior 3 in 1 Coccolle Nessia Navy Blue, Albastru | Review si Pareri utile

Coccolle Nessia Navy Blue este un carucior 3 in 1 care poate fi folosit inca de la 0 luni, beneficiind de o constructie solida si stabila. Poate fi o varianta interesanta de luat in considerare, dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare cateva informatii utile.

Caruciorul Coccolle Nessia Navy Blue prezinta sistem modular 3 in 1 ceea ce face ca produusl sa poata fi folosit inca de la stadiul de nou-nascuti: landou, unitate sport si cosulet auto. Plierea caruciorului se realizeaza intr-un mod foarte compact, ceea ce inseamna ca poate fi depozitat  si in portbagaje mai miic. Rotile sunt realizate dintr-un material inovativ de aliaj din spuma si cauciuc, oferind o manevrare usoara, dar si o buna durabilitate si aderenta.

Landoul poate fi folosit incepand cu varsta de 0 luni si este prevazut cu salteluta cu spuma de memorie. Materialele ce invelesc interiorul sunt tratate anti-bacterian cu ioni de argint, putand fi detasate si spalate in masina de spalat rufe la temperatura de 30 de grade Celsius. Landoul este prevazut cu o copertina de dimensiuni XXL cu protectie UV astfel incat cel mic sa poata fi protejat de razele UV. In plus, vremea calduroasa nu va produce efect de sera, caci copertina landoului este dotata cu fereastra de ventilatie. In plus, husa de picioare ofera o buna protectie in sezonul rece.

Unitatea sport reprezinta o componenta extrem de flexibila, pe care o puteti folosi inca de la sase luni sau de cand cel mic poate sta in pozitia de sezut fara ajutor. Poate fi pliata complet pe spate prin simpla apasare de buton, garantand confortul celui mic. Unitatea sport poate fi montata atat cu fata, cat si cu spatele catre parinte, mecanismul fiind unul extrem de simplu. De asemenea, beneficiaza de compertinta XXL cu protectie UV 50+ pentru ca cel mic sa fie protejat in totalitate de soare. Plierea caruciorului se poate realiza si cu unitatea sport montata pe cadru.  In plus, poate fi folosita pana ce copilul atinge greutatea de 22 de kg. Printre accesoriile cu care vine la pachet se numara extra-padul, husa de picioare, husa de ploaie si husa de insecte.

Cosuletul auto ofera este unul de dimensiuni generoase si poate fi utilizat pana ce copilul atinge greutatea de 13 kg. Este prevazut cu reductor pentru nou nascuti si adaptori, astfel incat sa poata fi utilizat atat in masina, cat si pe cadrul caruciorului. Cosuletul auto se monteaza doar cu spatele catre directia de mers, fiind ancorat in centurile autoturismului.

Landoul cu salteluta cu spuma de memorie este tratata anti-bacterian fiind prevazuta cu ioni de argint. Unitatea sport este reversibila si prezinta inclinare full-flat si copertina XXL cu protectie UV. Manerul telescopic poate atinge o inaltime maxima de 110 cm. De asemenea, cruciorul beneficiaza de bare de protectie atat la unitatea sport, cat si la landou. Unitatea sport prezinta centura de protectie in 5 puncte. In plus, caruciorul vine la pachet cu huse de picioare, huse de ploaie, husa de insecte si gentuta pentru mamici care se poate transforma in saltea de infasat.

In varianta deschisa masoara 91.5 x 56 x 105 cm, iar pliat 71 x 56 x 43 cm.

Verifica oferta actuala!

Asadar, Coccolle Nessia Navy Blue este o varianta inspirata de carucior 3 in 1, foarte rezistenta si confortabila atat pentru bebelus, cat si pentru parinte. Cumparatorii sunt multumiti de acest produs si sustin ca este un carucior solid si rezistent, foarte usor de manevrat si de pliat si apreciaza faptul ca spre deosebire de alte modele pe care le-au mai testat, landoul nu are joc. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Coccolle Nessia Navy Blue

9.8

Calitate materiale

9.7/10

Siguranta

9.9/10

Design

9.8/10

Manevrare

9.9/10

Pret

9.7/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sigur si solid
  • Usor de manevrat
  • Sistem de pliere facil
  • Materiale de calitate tratate anti-bacterian

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu