Carucior 3 in 1 Asalvo Trio Maldivas Grey, Gri | Review si Sfaturi utile

Asalvo Trio Maldivas Grey este un model de carucior 3 in 1 ce poate fi folosit inca de la nastere ce beneficiaza de o structura rezistenta si usurinta in manevrare. Daca este sau nu alegerea potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Caruciorul 3 in 1 Asalvo Trio Maldivas Grey este prevazut cu structura de otel si este prevazuta cu tesatura captusita. Permite reglarea spalatarului in trei pozitii, precum si tetiera pentru ca cel mic sa aiba o poziite cat mai confortabila.

Tootdata, dispune de protectie in cinci puncte, bara frontala detasabila si reductor integrat. Pe rotile din spate beneficiaza de frana unica, iar rotile din fata pot fi fixe sau pivotante. In parta de jos, beneficiaza de cos unde puteti depozita cumparaturile.

Setul contine si scaun sport, dar si scaun auto care va fi montat cu spatele catre directia de mers.

Plierea caruciorului se realizeaza destul de usor, beneficiind de sistem tip carte, astfel ca va ocupa putin spatiu de depozitare si poate fi transportat cu usurinta.

Carucior 3 in 1 Asalvo Trio Maldivas Grey review

Verifica oferta actuala!

Asalvo Trio Maldivas Grey  este un model de carucior 3 in 1 in care cel mic se va simti foarte bine si care ofera confort in manevrare si parintilor. Cumparatorii confirma aceste lucruri si sustin ca din punctul lor de vedere a fost o alegere buna. Caruciorul este stabil, usor de condus, se pliaza rapid si incape fara probleme in portbagaj. Cel mic sta confortabil, iar acesta este cel mai important aspect pentru ei. In plus, dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Asalvo Trio Maldivas Grey 

9.5

Calitate materiale

9.4/10

Siguranta

9.6/10

Design

9.4/10

Manevrare

9.5/10

Pret

9.4/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de manevrat
  • Sisteme de siguranta
  • Pliere tip carte
  • Usor de reglat spatar si tetiera

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu