Carucior 3 in 1 Coccolle Nessia Anthracite, Gri : Review si Recomandari

Coccolle Nessia Anthracite este un model de carucior 3 in 1 care poate fi folosit de la nastere pana ce bebelusul creste. Este o varianta interesanta de luat in calcul, dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare cateva informatii importante.

Caruciorul Coccolle Nessia Anthracite ofera un aspect modern, este prevazut cu sisteme inteligente, ce imbina perfect utilul cu placutului. Dispune de sistem modular astfel ca produsul poate fi folosit inca de la stadiu de nou-nascut, beneficiind de toate accesoriile de care ai nevoie: landou, unitate sport, coslulet auto, huse pentru picioare, husa de insecte si de ploaie, gentuta pentru mamici. Caruciorul se plieaza in mod compact, astfel ca ocupa foarte putin spatiu chiar si in portbagaj. Rotile sunt prevazute cu material inovativ de aliaj din spuma si cauciuc, permitand manevrarea usoara a acestuia.

Landoul poate fi folosit de la 0 luni si este dotat cu salteluta cu spuma cu memorie, ceea ce ii asigura celui mic un confort foarte bun. Materialele folosite in interiorul landoului sunt tratate anti-bacterian cu ioni de argint, putand fi detasate si spalate manual la temperatura de 30 de grade Celsius. Landoul este prevazut cu copertina de dimensiuni XXL cu protectie UV astfel incat cel mic sa fie protejat. In plus, temperaturile ridicate nu produc disconfort celui mic, caci copertina este prevazuta cu fereastra de ventilare. Pe de alta parte, husa de la picioare asigura o buna protectie in sezonul rece.

Unitatea sport ofera o flexibilitate foarte mare. Poate fi utilizata de la 6 luni sau de cand cel mic poate sta in fund fara ajutor. Aceasta se poate lasa complet pe spate doar apasand un buton. De asemenea, il puteti amplasa pe cel mic atat cu fata catre parinte, cat si catre directia de mers. Unitatea sport dispune de copertina XXL cu protectie UV, dar si fereastra de ventilare. De asemenea, aceasta unitate sport este testata conform normlor EN din 2018 si poate fi folosita pana ce copilul ajunge la greutatea de 22 de kg. Printre accesoriile cu care mai este prevevazuta se numara extra-pad, husa de picioare, husa de ploaie si husa de insecte.

Cosuletul auto este suficient de spatios incat sa poata fi folosit pentru un copil cu greutatea de pana la 13 kg. Este dotat cu reductor pentru nou nascuti si adaptoare astfel incat sa il puteti folosit atat in masina, cat si pe cadrul caruciorului. In masina se monteaza doar cu spatele catre sensul de mers, montat in centurile autoturismului.

De asemenea, Coccolle Nessia Anthracite dispune de maner telescopic pe care il puteti regla pana la o inaltime maxima de 110 cm. Unitatea sport beneficiaza de protectie in cinci puncte. In varianta deschisa masoara 91.5 x 56 x 105 cm, iar pliat 70 x 56 x 43 cm.

Carucior 3 in 1 Coccolle Nessia Anthracite, Gri review

Verifica oferta actuala!

Asadar, caruciorul 3 in 1 Coccolle Nessia Anthracite poate fi o varianta foarte buna de luat in calcul, in care cel mic se va simti confortabil, iar parintilor le va fi usor sa il manevreze, dar sa il si plieze. Cumparatorii sustin ca este un produs foarte bun, in conformitate cu asteptarile sale, si apreciaza faptul ca dispune de roti mari pe spate, este usor de asamblat, iar sistemul de pliere este unul facil. Prin urmare, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Coccolle Nessia Anthracite

9.6

Calitate materiale

9.6/10

Siguranta

9.7/10

Design

9.6/10

Manevrare

9.7/10

Pret

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de manevrat si de pliat
  • Centuri de siguranta in 5 puncte
  • Saltea cu spuma cu memorie
  • Roti mari

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu