Carucior modular transformabil 3 in 1 Coccolle Siyana Review si Pareri

Coccolle Siyana este un carucior modular transformabil 3 in 1 incapator format dintr-o unitate sport transformabila si un cosulet auto. Daca este o alegere potrivita si pentru ceea ce cautati voi ramane sa descoperiti in continuarea acestui material.

Caruciorul Coccolle Siyana include sistem de prindere a componentelor pe cadru usor si intuitiv. Cadrul se pliaza in sistem tip carte si ocupa foarte putin spatiu. Suspensiile incorporate faciliteaza plimbarile si pe terenuri accidentate.  Rotile din cauciuc au capacitatea de a absorbi energia emanata de drumuri denivelate.

Toate elementele componente se monteaza si demonteaza foarte usor. Pentru nou-nascuti este recomandata utilizarea unitatii transformabile in pozitia de landou, iar dupa varsta de sase luni, landoul se transforma in parte sport folosind chingiile montate pe unitatea cadru.

Cadul este realizat din aluminiu, iar unitatea sport poate fi utilizata in dublu sens. Include centuri de siguranta in cinci puncte. Manerul se regleaza pe inaltime si este imbracat in piele ecologica pentru mai mult confort. In partea de jos, caruciorul include un cos spatios pentru bagaje.

Cadrul este dotat cu suspensii pentru atentuarea socurilor de pe strada. Rotile din fata sunt realizate din cauciuc plin de 8 inch si pot fi fixe sau pivotante, iar rotile din spate de 10 inch sunt realizate din cauciuc plin si prevazute cu frana centralizata pe cablu.

Spatarul poate fi reglat in trei pozitii diferite pentru a oferi un bun confort celui mic. Caruciorul este prevazut cu copertina spatioasa si husa pentru picioare.

Totodata, acesta este disponibil in urmatoare variante de culori:

Asadar, Coccolle Siyana este un carucior 3 in 1 spatios si confortabil in care cel mic ar putea sta foarte bine. Cumparatorii sunt in general multumiti de el si declara ca bebelusii stau confortabil, iar caruciorul este usor de manevrat. Este usor de strans, se monteaza si demonteaza usor, iar rotile caruciorului se intorc foarte bine. Din punctul lor  de vedere, au facut o alegere buna al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Coccolle Siyana

9.6

Calitate materiale

9.5/10

Siguranta

9.6/10

Design

9.5/10

Manevrare

9.7/10

Pret

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de manevrat
  • Spatios
  • Pliere tip carte
  • Sistem de siguranta

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu